Danmark

Sverige

Tyskland

Vi har her samlet en række af de lokationer, som vi benytter til vores overlevelsesture. Med mulighed for overlevelsesture i både Danmark, Sverige og Tyskland, kan I få helt præcis den tur i ønsker. Om den skal foregå lige om hjørnet, eller om det skal være en længere og mere udfordrende tur er helt op til jer. Vi er, igennem årene, kommet på de nedenstående lokationer en del gange, og kender til alle muligheder og gode løsninger for en fyldestgørende tur.

Silkeborg

Vil man have den helt store naturrige oplevelse på sin overlevelsestur i Danmark, så er det Silkeborg man skal til. Silkeborg er et mekka for alle der elsker at tilbringe tid i naturen. Med et net af vandreture, er der fri mulighed for vandring gennem byens store skovområde, som er Danmark største på 224 km2. Foruden skovområdet, vil man på sin tur i Silkeborg komme igennem en stor variation af landskabstyper og områder med diverse søer. Ikke nok med Danmarks største skovområde, så er Silkeborg også beriget med Søhøjlandet, som er Danmarks største søområde med i alt 51 søer. Med en hel del områder i Silkeborg, vil vi kunne udforme lige præcis den overlevelsestur, som I ønsker. 

Söderåsen Nationalpark, Skåne

Söderåsen Nationalpark, som ligger få timer fra København, er Nordeuropas største naturskov. Parken består af skov- og klippelandskaber på i alt 1.635 hektar, med mulighed for diverse længder vandreture. Derudover er parken, i den sydlige del i Nackarpsdalen, beriget med en sø ved navn Odensjön. Den spejlklare sø er næsten cirkelrund og er omringet af 30 meter høje skrænter. Den naturrige park giver jer rig mulighed for udøvelsen af vores aktiviteter, om det skal være på land eller på vand eller begge dele.

Harzen, Tyskland

2011 365
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En overlevelsestur i Harzen, Tyskland, kan kun blive en succes. Med et bjergrigt landskab, der minder om alperne, og flere forskellige områder til udøvelsen af en hel del af vores teambuilding-øvelser, er der rige muligheder for en succesfuld overlevelsestur. Harzen er en by med store naturområder. Ikke nok med en vandretur til Harzen’s højeste punkt, som er 1.141 meter over havets overflade, så er en vandretur eller en tur på en af de 62 mulige ruter for mountainbikes gennem nationalparkens smukke, naturrige omgivelser også en mulighed.  

Sorø

En overlevelsestur i Sorø vil gøre et godt indtryk på dem af jer, som elsker at færdes i naturrige omgivelser. Byen er nemlig omringet af smuk og fredelig natur. Med flere forskellige områder med skove, søer og andet, er der mange muligheder for en god og oplevelsesrig overlevelsestur. En af vores egne teambuilding anlæg ligger også i Sorø, High & Low anlægget. Her har I muligheden for at lave øvelser som både skal løses på jorden, men også i højderne. Man vil både blive udfordret som hold, men også som individ. 

DSCN0156

Kolding

APV_09.09.06 (124)

Kolding, byen hvor vores hovedkontor befinder sig, er også byen hvor vi har store muligheder for at sammensætte en gennemført og udfordrende overlevelsestur. Vi har i Kolding mange redskaber at gøre brug af, da vi samarbejder med Funky Monkey Park, Real Adventure og Gammelrøj Herregård. Derudover har vi også vores High & Low teambuilding-anlæg. Der er dermed mulighed for teambuilding-øvelser i trætoppene, på paintball-banen og i naturområderne omkring Gammelrøj. Foruden disse er der mulighed for benyttelse af Kolding Fjord og Kolding Å til diverse vandaktiviteter.